Login Ahli

Username :
Password :
Lupa password
Statistik Web

Jumlah Ahli : 10576
Ahli VIP : 3767
Pelawat Online : 3
Jumlah Lawatan : 1739186


Top Sponsor

1001 ( 1480 )
6312 ( 189 )
7440 ( 114 )
3236 ( 110 )
1003 ( 106 )
2283 ( 95 )
3853 ( 87 )
1276 ( 79 )
1862 ( 64 )
1077 ( 61 )
1533 ( 61 )
1112 ( 60 )
1084 ( 57 )
5037 ( 55 )
1214 ( 51 )

Ahli Terbaru

  
  Samsul bin ahmadi :: Fri,09,Dec,2016

  
  aina atikah binti mohd kamri :: Wed,30,Nov,2016

  
  nurul izzati bt mohd nayan :: Tue,29,Nov,2016

  
  LEWIS CHANG YUSOF :: Tue,29,Nov,2016

  
  Nawi a/l kubu :: Tue,29,Nov,2016

  
  Mohd Azlizam bin Ruslan :: Mon,28,Nov,2016

  
  SHAH RIZAL BIN AWANG KANIT :: Mon,28,Nov,2016

  
  Nik Mohd Syaiful Azlan Bin Nik Azmi :: Sun,27,Nov,2016

  
  MUHAMAD FAREEZUAN BIN IHSAN :: Sun,27,Nov,2016

  
  Mohd Noor Izlian Bin Shamsudin :: Sun,27,Nov,2016

  
  NURUL ATIQAH BTE HASSAN :: Sun,27,Nov,2016

  
  NURUL ATIQAH BTE HASSAN :: Sun,27,Nov,2016

  
  Muhammad hafizan bin hassan :: Sat,26,Nov,2016

  
  Engol Anak Bujeng :: Sat,26,Nov,2016

  
  iskandar abd ghani :: Fri,25,Nov,2016

  
  MD RIDUAN BIN ROBUT :: Fri,25,Nov,2016

  
  MD RIDUAN BIN ROBUT :: Fri,25,Nov,2016

  
  Nur Aliya Sofia :: Fri,25,Nov,2016

  
  MUHAMMAD IZZUDDIN BIN OTHMAN :: Fri,25,Nov,2016

  
  rendy :: Fri,25,Nov,2016

  
  AKBARR :: Thu,24,Nov,2016

  
  AKBARR :: Thu,24,Nov,2016

  
  nirmala arumugham :: Thu,24,Nov,2016

  
  Azhar Salleh :: Thu,24,Nov,2016

  
  ROSLAN OSMAN :: Wed,23,Nov,2016

  
  Rusdi Bin. Sadali :: Wed,23,Nov,2016

  
  yatie :: Tue,22,Nov,2016

  
  Mohamad Afif Mirza Bin Hasmadi :: Mon,21,Nov,2016

  
  catherine mamat :: Sat,19,Nov,2016

  
  azzma bt zakaria :: Sat,19,Nov,2016


Berita

:: Mon,23,Nov,2015 ::
Selamat Datang ke TeAutoNetwork.com - Web akan dilancarkan dalam masa terdekat!

Bantuan Online


Tel/SMS Admin :
017-6049611
email :
closedealtanpasuara@gmail.com

 

Follow Kami di Facebook :
 
 
 
 
ID Penaja : 1276 | IDP : 591520 | Nama : Mohd Fahmi Mohd Samuni | No Hp : +60135951358 | Email : brofami.toneexcel@gmail.com
 

Selamat datang ke TeAutoNetwork.com ! Sistem untuk membantu anda mencari tajaan dan membina rangkaian dengan MUDAH dan menjana Pendapatan Aktif ke Pasif dan terbuka kepada semua pengguna handphone tidak kira dari Telco mana sekalipun. OPEN FOR ALL !

FUNGSI SEBENAR TEAUTONETWORK.COM

Kelebihan yang ada di TEAutoNetWork.com (ANW)

 

DAFTAR PERCUMA DAN SERTAI KUMPULAN KAMI SEKARANG !

.

TESTIMONI GROUP SUPPORT DARI KAMI...

Info Lengkap tentang Bisnes Simkad Tone Excel. JOIN NOW !


Anda juga boleh baca info di bawah untuk lebih faham apa itu TEAutoNetwork.com...

Soalan : Saya ahli Tone Excel, adakah sistem ini akan menyebabkan network/downline saya bertukar upline atau buka id baru di bawah orang lain?

Jawapan : Soalan yang baik. Dalam header website ini ada dinyatakan yang anda boleh kekalkan IDP sedia ada bermaksud anda tidak perlu buka ID baru atau tukar upline. Tidak kira anda nak gunakan nama ayah ke emak anda ke adik beradik anda ke. Itu TIDAK AKAN TERJADI SAMA SEKALI kerana untuk jadi ahli VIP anda hanya perlu bayar RM20 bukan RM100. 

Adakah cukup dengan bermodalkan RM20 untuk anda join Tone Excel? Jadi anda tidak perlu risau dalam sistem ini kerana tiada istilah SAILANG-SAILANG dalam ANW ini.

Soalan : Bagaimana kita nak tahu yang ada prospek kita yang register di link kita dan upgrade ke VIP ?

Jawapan : Anda akan mendapat email dari pihak kami yang menyatakan ada seseorang yang register dan upgrade ke VIP. Semua detail lengkap prospek anda ada disertakan sekali dan anda boleh followup secara manual seperti call/whatsapp/sms dan sebagainya.

Soalan : Bagaimana kita nak tahu yang Ahli VIP yang belum join Tone Excel dan membuat pembayaran kepada admin untuk menjadi ahli Tone Excel

Jawapan : Kami akan menerima segala bentuk email dari ahli tentang join percuma, upgrade vip mahupun join Tone Excel. Jika kami terima yang berkaitan dengan Join Tone Excel. Langkah-langkah spt dibawah ini akan kami lakukan :

  1. Hubungi upline prospek tersebut yang kami telah terima bayaran dari network beliau untuk berbincang adakah upline tersebut ingin mendaftar sendiri atau pihak kami yang buatkan pendaftaran. 
  2. Jika kedua pihak setuju maka proses penghantaran simkad akan kami buat terus ke prospek dan tracking no akan kami berikan kepada upline atau boleh rujuk di www.facebook.com/yazidaud
  3. Jika upline pun belum join Tone Excel maka kami akan berbincang dengan prospek juga upline prospek apa yang patut mereka lakukan diatas persetujuan bersama.
  4. Kami TIDAK AKAN SESEKALI mendaftarkan prospek tersebut di bawah ID kami sendiri dan jangan risau kerana Pihak Tone Excel sendiri telah mengawal setiap pendaftaran sekarang ini. Tidak boleh mendaftar di rangkaian orang lain menggunakan IC yang sama kecuali simkad tersebut telah expired. Sekalipun telah expired, kami tidak akan mendaftarkan mereka di bawah kami. ITU HAK ANDA !

Soalan : Saya pengguna simkad Maxxx tapi saya tertarik untuk menggunakan sistem teautonetwork.Ape yang saya dapat dan apa kelebihannya ?

Jawapan : TERLALU BANYAK !! .Anda pernah tak terfikir tentang INCOME AKTIF?. Bila anda mendaftar dan telah membuat pembayaran RM20 untuk UPGRADE VIP sebagai ahli TeAutoNetwork secara tak langsung anda sedang MENJANA PENDAPATAN INCOME AKTIF.

Soalan : Eh!! Macamana tu sedangkan saya BUKAN AHLI TONEEXCEL.Nampak macam menarik!!

Jawapan : Ya tuan. Bukan Macam menarik tapi Memang menarik. Anda sekarang pengguna Maxxx kemudian perkenalkan pada pengguna lain contohnya Celxxx, Dixx dan sebagainya, jika mereka DAFTAR dan UPGRADE VIP maka anda akan dapat komisen affiliate sebanyak RM5/username kerana perkenalkan web TEAutonetwork ini pada orang lain.

Duit komisen tu dimasukkan ke dalam ewallet anda.Dalam sistem autonetwork ni susunannya adalah berdasarkan Sistem Matrik dan paling-paling menarik sekali adalah anda boleh keluarkan komisen setiap hari kerana tagline kami adalah HARI HARI HARI GAJI. Amacam? Teruja tak?

Contoh kiraan komisen anda :

1 X 30 = 30
30 X 30 = 900
900 X 900 = 27,000

Bayangkan pendapatan anda jika semua Upgrade ke VIP, 27,000 X RM5 = RM135,000 best ke best ? sedangkan anda bukan pengguna Tone Excel pun kan...

Soalan : WOW !! Bagaimana nak dapatkan prospek sebegitu ramai! Saya kena kerja sorang lah ye ?

Jawapan : Itu dinamakan TEAMWORK. Salah satu sebabnya kita akan mendapat spilover/limpahan network dari upline anda hanya diberi percuma sahaja.

PERCUMA ye tuan. Sebab tu pentingnya UPGRADE VIP jika nak limpahan/spilover network. Dalam pada masa yang sama, anda membantu network anda juga jika ada spillover, maka prospek tersebut akan jatuh ke bawah mungkin di level 2/3..tak menarik ke tu tuan??

Prospek : Ok tuan..terima kasih untuk info. Saya join !!

Kami : Sama-sama tuan, kalau boleh JOIN TERUS Bisnes TONE EXCEL ni tuan. Lagi meroket sambil dapat INCOME AKTIF, sambil tu dapat lagi INCOME PASIF dan jika inginkan lebih info tentang Tone Excel boleh tonton video diatas sehingga habis dan hubungi Sponsor anda segera. Sila scroll ke atas.

Kesimpulannya, Sistem ANW ini BUKAN SAHAJA untuk ahli Tone Excel malahan untuk semua orang yang menggunakan handphone samaada anda ahli ataupun tidak.

Terima Kasih dan sila lengkapkan borang di bawah ini sekarang !

Salam Kejayaan dari kami,

Founder TEAutoNetWork.com

 

Semuanya Tersedia from A to Z, from Zero to Hero !

Lengkapkan Borang Pendaftaran Ini
Nama :  
E-mel :  
Telefon :  
Negeri :  
ID Tone Excel :   IDP (jika ada)
Password :  
*(a-z atau a-z + 0-9 dan minima 5 huruf)
 
Sebarang pertanyaan atau cadangan, sila kemuka di bahagian komen di bawah:
PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
TeAutoNetwork.com © 2015 | Web Design: Biz1m.com